Mannen van Naam


Noteert u al vast in uw agenda zaterdag 12 oktober aanvang 20.00 uur
zaal open vanaf 19.30 uur.
De Mannen van Naam met hun theater programma de duivelsbrug.
U kunt nu al kaartjes reserveren voor deze avond.

De kaartjes kosten in de voorverkoop 10,00 p.p en aan de kassa op de dag zelf 12,50 (indien voorradig) 
(u kunt in de Meent niet pinnen) de kaartjes kunt u afhalen
van maandag t/m donderdag in week 40 en week 41
van 19.00 tot 22.00 uur aan de bar van de foyer in de Meent.
Zitplaatsen op volgorde van binnenkomst.

De MANNEN VAN NAAM brengen in de seizoenen 2019/2020 en 2020/2021 het programma DE DUIVELSBRUG op de planken. De première is op 28 september (Oosterhout) en op 12 oktober brengen zij hun nieuwe programma ten gehore in theater De Meent.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in.

 

Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak. Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.

 

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven.

 

DE DUIVELSBRUG is een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

Ton Smulders: zang, gitaren, mondharmonica en cajon.

Ad Grooten: fluiten, doedelzak, banjo, mandoline en andere snaarinstrumenten.

Wilbert van Duinhoven: bas, accordeon, melodica en cajon.